Filiala Regionala Banat a AMSPPR    
Contact Legislatie Anunturi Despre Noi Home
Meniu
Home »
 
Home Despre Noi Buletin Informativ Arhiva Editorial Istoria AMSPPR Organigrama Asistenta Juridica AGN In Memoriam Varia Hobby Tineret Legislaţie Anunturi Contact
 

Webdesign by Icetech

A.M.S.P.P.R. a câştigat procesul deschis de
dr. Gabriela Andruhovici şi dr. Rodica Aldica

Av. Luciana Mihai
         

În data de 27 ianuarie 2010 a avut loc ultima înfăţişare în procesul deschis de reclamantele dr. Gabriela Andruhovici şi dr. Rodica Aldica împotriva AMSPPR, în calitate de pârâtă.
Procesul a avut ca obiect anularea hotărârii AGN a AMSPPR adoptată în octombrie 2007, prin care s-a hotărât revocarea din funcţia de preşedinte a dr. Gabriela Andruhovici.
Cererea de chemare în judecată a fost introdusă de reclamante în octombrie 2007 iar în decursul acestui timp procesul s-a judecat de două ori, în sensul că a fost câştigat în prima instanţă de către AMSPPR iar reclamantele au făcut recurs.
Instanţa de recurs a decis ca dosarul să fie retrimis la prima instanţă pentru a se rejudeca, dând îndrumarea de a fi audiaţi martori.
Procesul s-a rejudecat, respectând decizia de îndrumare dată de instanţa superioară, au fost audiaţi martori propuşi de ambele părţi, s-a administrat întreg materialul probator posibil într-o astfel de cauză.
La 28 ianuarie 2009 instanţa s-a pronunţat dând o hotărâre identică cu cea care fusese dată de prima instanţă, în prima judecată, la sfârşitul anului 2007. Hotărâre care, şi de această dată, a dat câştig de cauză AMSPPR, respingând acţiunile introduse de reclamante.
Din nou (adică şi după rejudecare) reclamantele au făcut recurs, stadiu în care se afla dosarul la data ultimei înfăţişări, adică 27 ianuarie 2010, când în sfârşit am rostit pledoariile finale.
Instanţa a rămas în pronunţare. Procesul s-a încheiat.
Şi din nou AMSPPR a câştigat procesul, numai că de această dată au fost deja parcurse toate căile de atac. Adică s-a terminat, în sfârşit!
Instanţa de control judiciar s-a pronunţat definitiv şi irevocabil respingând recursul şi menţinând hotărârea instanţei de fond ca fiind temeinică şi legală. Adică acţiunea introdusă de reclamante împotriva AMSPPR a fost respinsă.
Aşadar Hotărârea AGN a AMSPPR adoptată în octombrie 2007 este legală.

inapoi

  Prima Pagina » Contact AMSPPR - Filiala BANAT