Filiala Regionala Banat a AMSPPR    
Contact Legislatie Anunturi Despre Noi Home
Meniu
Home »
 
Home Despre Noi Buletin Informativ Arhiva Editorial Istoria AMSPPR Organigrama Asistenta Juridica AGN In Memoriam Varia Hobby Tineret Legislaţie Anunturi Contact
 

Webdesign by Icetech

DentalSURF 2008

Părea să fie capătul lumii. Pe măsură ce mă apropiam de Dunovăţul de Jos începeau să apară întrebările: „Oare o să mă plictisesc rău de tot?" „Oare o să mai am ceva în comun cu aceşti oameni în afară de meserie?"

Vezi Imagini

Ideea DentalSurf a fost aceea de a-i ţine pe toţi participanţii, cât mai mult timp împreună, şi de a-i pune într-o continuă comunicare! Astfel, toate prezentările au fost nu doar active, ci interactive; locurile la masă nu erau în funcţie de „bisericuţe". Atunci mi-am dat seama că acel loc e lipsit de ură, interese, conflicte şi că buna-dispoziţie şi zâmbetul pe feţele tuturora sunt lucrurile cu adevărat valoroase,care ar trebui să le regăsim zi de zi, dar care din păcate le vedem foarte rar. În acele momente se năşteau idei, unele bune, altele foarte bune iar altele NEBUNE!!! Acestea din urmă, au făcut ca dimineţile să fie foarte grele, dar în acelaşi timp pline de misterul zilei care abia a început.

Cu această ocazie nu doar se încearcă promovarea tinerilor, ci chiar se promovează noile concepte, creându-se astfel o continuitate în cadrul asociaţiei. Trebuie să le mulţumim seniorilor pe această cale pentru că au avut încredere în ideea de „Dental Surf".

În cele din urmă, s-a dovedit faptul că aici este începutul lumii şi că din astfel de întruniri pot ieşi nişte idei minunate, de la nişte oameni minunaţi.

Dr. Ciprian Dehelean,

Arad

inapoi la pagina principala

  Prima Pagina » Contact AMSPPR - Filiala BANAT