Filiala Regionala Banat a AMSPPR    
Contact Legislatie Anunturi Despre Noi Home
Meniu
Home »
 
Home Despre Noi Buletin Informativ Arhiva Editorial Istoria AMSPPR Organigrama Asistenta Juridica AGN In Memoriam Varia Hobby Tineret Legislaţie Anunturi Contact
 

Webdesign by Icetech

Bursa Colgate 2009

Bursele Colgate- AMSPPR au ajuns la câştigători

A 5 ediţie a Bursei Colgate-AMSPPR şi-a desemnat câştigătorii. Tiberius Cristian Kun din Cluj Napoca, Irina Florentina Drăgan, Ionut Adrian Leahu, Irina Lulache din Bucureşti şi Ionuţ Alexandru Luchian din Iaşi au primit fiecare o bursă în valoare de 1.000 dolari.

Decernarea burselor a  avut loc în cadrul unui eveniment organizat de Colgate-Palmolive şi Asociaţia Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, ocazie cu care au fost prezentate proiectele destinate studenţilor la medicină dentară desfăşurate atât AMSPPR cât şi de Colgate.

Anul acesta la competiţie au participat 13 studenţi din 5 centre universitare (Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Craiova), cel mai bine reprezentat fiind centrul universitar Bucureşti, cu 6 candidaţi înscrişi.

"Felicităm toţi participanţii la această frumoasă competiţie, care recompensează activitatea celor mai merituoşi studenţi în anul terminal  la medicină dentară. Am fost foarte plăcut impresionaţi de valoarea candidaţilor de anul acesta, care s-au remarcat nu numai prin rezultatele universitare, ci şi prin multitudinea de proiecte organizaţionale şi profesionale în care s-au implicat pe parcursul studenţiei, activând ca lideri ai mediului studenţesc naţional dar şi internaţional, crescând astfel vizibilitatea şcolii româneşti de medicină dentară şi pe plan extern. Avem satisfacţia ca prin proiectul Bursa Colgate-AMSPPR, putem recunoaşte valoarea unor deosebiţi practicieni în devenire, fiindu-le alături încă din prima etapa a vieţii lor profesionale", declara reprezentantul Colgate-Palmolive.

Câştigătorul la nivel naţional a fost ales în urma unei sesiuni de interviuri cu reprezentaţii Colgate şi AMSPPR în care premianţii şi-au prezentat opiniile rezumate in eseul pe care l-au pregătit pentru competiţie şi care a adus în discuţie rolul asociaţiilor profesionale în viaţa  tânărului practician.

„Pentru mine, bursa Colgate-AMSPPR înseamnă încununarea a 6 ani de muncă, atât ca student al Facultăţii de Medicină Dentară din Cluj cât şi ca lider studenţesc, prin ONG-urile studenţeşti pe care le-am condus. Mulţumesc Colgate si AMSPPR pentru implicarea activă în viaţa studenţilor de la Facultăţile de Medicină Dentară din ţară, oferind atât sprijin material, cât şi informaţiile necesare pentru buna desfăşurare a proiectelor realizate de organizaţiile studenţeşti, pentru studenţi şi pentru comunitate”, a spus câştigătorul la nivel naţional, Tiberius Cristian Kun, student în anul IV al Facultăţii de Medicină Dentară din Cluj-Napoca.

Bursa Colgate-AMSPPR este un demers motivant pentru studenţii la medicină dentară în încercarea lor de dezvoltare, atât profesională cât şi personală, selecţia câştigătorilor punând un accent deosebit pe evaluarea diferitelor abilităţi profesionale şi a activităţii  extracuriculare.

Dr. Irina Laura Chivu

REZULTATELE BURSEI AMSPPR– COLGATE 2009

Cele 5 premii care au constat în:

  • Bursa Colgate în valoare de 1000$ net
  • Halat medic cu logo Colgate
  • Produse Colgate de ingrijire orală pentru utilizarea timp de un an
  • 1 participare gratuită la Tabara de vară Dental Surf, organizată de AMSPPR
  • 1 abonament pe timp de 1 an la revista Viata Stomatologică şi suplimentul Quo Vadis
  • 1 legitimaţie AMSPPR cu toate facilităţile aferente

au fost acordate studentilor:

Drăgan Irina Florentina – Bucureşti

Luchian Ionuţ  Alexandru – Iaşi

Leahu Ionuţ  Alexandru – Bucureşti

Kun Tiberius Cristian – Cluj Napoca

Lulache Irina - Bucureşti

 

Cele 5 menţiuni care au constat în:

  • Halat medic cu logo Colgate
  • produse de ingrijire orală Colgate pentru utilizarea timp de un an
  • 1 abonament pe timp de 1 an la revista Viaţa Stomatologică şi suplimentul Quo Vadis
  • 1 legitimaţie AMSPPR cu toate facilităţile aferente

au fost acordate studenţilor:

Contelman  Cristian  - Bucureşti

Busecan Andreea – Cluj Napoca

Botos  Alexandra Maria – Cluj Napoca

Dobre Raluca Georgiana – Bucureşti

Clonda Cezar Şerban – Timişoara

 

Premiu special, oferit de Colgate-Palmolive Romania, unuia dintre castigători, în urma interviului sustinut, constînd într-o excursie la o manifestare ştiintifică internatională europeană a fost acordat lui Kun Tiberius Cristian – Cluj Napoca

 

Ing. Narcisa Şorop, Director Executiv AMSPPR

inapoi la pagina principala

  Prima Pagina » Contact AMSPPR - Filiala BANAT