Filiala Regionala Banat a AMSPPR    
Contact Legislatie Anunturi Despre Noi Home
Meniu
Home »
 
Home Despre Noi Buletin Informativ Arhiva Editorial Istoria AMSPPR Organigrama Asistenta Juridica AGN In Memoriam Varia Hobby Tineret Legislaţie Anunturi Contact
 

Webdesign by Icetech

FESTIVALUL DINTILOR 2009

Retrospectivă Festivalul Dinţilor 2009

 

Dacă e 13 - 17 iulie atunci e Festivalul Dinţilor. Unde? Tot în vestitul şi minunatul complex Vila Bran, localitatea Bran, un mic paradis pentru toate vârstele.

 

Vezi imagini

 

Anul acesta cei 38 de participanţi s-au bucurat pe parcursul celor patru zile de festival de cursuri şi concursuri de fotografie, woodart, wireart, gipsart, pictură, toate culminând cu o piesă de teatru pusă în scenă în doar două zile. Piesa cu 12 personaje intitulată “Barul”, regizată de actorul Cristian Bojan din Tg. Mureş ne-a lăsat pe toţi mască.

În prima zi, colegii noştri pasionaţi de fotografie: Crina Prida şi Bogdan Culic din Cluj Napoca ne-au îndrumat pe căile fotografiei digitale de care avem nevoie zilnic în cabinet precum şi pe cea a fotografiei artistice.

A doua zi a taberei de creaţie: atelierele i-au avut ca maeştrii pe Diana şi Dan David specialişti în woodart şi wireart  iar în ultima zi ne-am bucurat  de o mică incursiune în lumea picturii lăsându-ne apoi purtaţi de valul inspiraţiei spre pânzele albe.

Aşadar finalul ultimei zi a arătat cam aşa: lume multă, lume de seamă, expoziţie de pictură, fotografie şi tot ce s-a creat în tabără dar şi multe emoţii pentru că începea piesa de teatru.

Premiile acordate, emoţia primului rol, a primului tablou pictat pe pânză, concursul de reinventare: ”cine aş fi dacă n-as fi eu?” au fost doar câteva din ingredientele succesului acestei ediţii a festivalului, celelalte fiind asigurate de vechii prieteni ai evenimentului: Departamentul de Tineret al AMSPPR, Filiala Ardeal Sud a AMSPPR, Colgate-Palmolive România, 3MEspe.

Aşadar am plecat cu prieteni noi din toată ţara sau cu prietenii mai trainice între noi, cei care ne cunoşteam deja dar şi cu plăcuta senzaţie de “am mai învăţat ceva”.

 

Dr. Sorana Matei

Coordonator Festivalul Dinţilor

 

 

 

inapoi la pagina principala

  Prima Pagina » Contact AMSPPR - Filiala BANAT